HAWAII REIZEN

Wanneer we denken aan een vakantie in Hawaii, verschijnt er als vanzelf een glimlach. In gedachten zien we idyllische stranden met wuivende palmbomen tegen een achtergrond van een turkooisblauwe oceaan. Het warme water nodigt uit om de betoverende, kleurrijke onderwaterwereld te verkennen. De Hawaiiaanse eilanden liggen midden in de grootste oceaan ter wereld, de Stille Oceaan, ver weg van de continenten. De eilanden hebben ieder een eigen ritme. . . het leven is er relaxt. In het Hawaiiaans ontspannen ritme beleeft u de schoonheid en ervaart u de kracht van de plaatsen die we bezoeken.

De geïsoleerde ligging van de eilanden en extreme natuurelementen, de reinigende en vernieuwende energie van Pele (de godin van de vulkaan), kunnen onbekende aspekten in onszelf naar boven brengen. Een reis naar Hawaii is mede daarom een veelzijdige ervaring; het genieten van de adembenemende schoonheid van de eilanden, maar ook de mogelijkheid tot vernieuwing van inzichten over onszelf en onze oude gewoonten.

NOA NOA - rondreis met maximaal 10 personen

We gaan gezamenlijk de verschillende facetten van de prachtige Hawaiiaanse natuur en cultuur ontdekken en beleven. Daarbij krijgen we ook te maken met onze eigen natuur waardoor ervaringen in onszelf kunnen worden omgezet tot nieuwe kwaliteiten. Een reis met veel aspecten: oceaanbeleving (zwemmen met dolfijnen en snorkelen tussen zeeschildpadden en kleurrijke vissen) - tropisch regenwoud - bezoeken van heilige plaatsen - Pele, de godin van de vulkaan - spirituele zoektocht - cultuur.
Een goede lichamelijke en geestelijke conditie is gewenst.

Individueel begeleide of speciaal afgestemde reizen

Indien uw gezondheid te wensen overlaat, is het beter om niet met een groepsreis mee te gaan. Ook kan het zijn dat u liever een speciaal op u of uw groep afgestemd programma krijgt. Deze reizen worden op maat samengesteld, afhankelijk van uw wensen of conditie en zijn uitstekend geschikt wanneer u individueel, met vrienden of familie wilt reizen.
Deze reis kan ook gebruikt worden om op een prettige en relaxte manier een nieuwe fase in uw leven aan te gaan of oude patronen los te laten.
Bij individueel begeleide reizen vindt vooraf een persoonlijke ontmoeting plaats.


Tijdens de reizen vinden, afhankelijk van de wensen, de volgende onderdelen plaats:

  • Wandelen door een slapende vulkaan
  • Natuurmeditaties. Oefeningen in het waarnemen op verschillende bewustzijnsniveaus
  • Bezoek aan oude heilige plaatsen
  • Ho'oponopono, vergeving, reiniging en vernieuwing
  • Persoonlijke of gezamenlijke rituelen in de natuur
  • Tijdens de wintermaanden gaan we de oceaan op om de walvissen te zien
  • Mini vision-quest aan het eind van de reis.

In Hawaii ontvouwt de bloem die u bent zich als vanzelf, waardoor u een grotere waardering krijgt voor wie u werkelijk bent en voor de schoonheid van het leven. Ervaar de eilanden, de indrukwekkende natuur, de Hawaiianen en hun cultuur, maar ervaar vooral de Aloha Spirit, een gemoedshouding van liefde, zorg en respect. Dit is een geschenk dat Hawaii meegeeft voor de rest van uw leven.

De reizen worden begeleid door Ke'Ola Gerda van der Linden. Haar langdurige liefde voor de Hawaiiaanse eilanden heeft haar uitgebreide kennis van de Hawaiiaanse cultuur, historie en spiritualiteit gebracht. Zij geeft les in de vergevings- en genezingsmethode Ho'oponopono volgens Morrnah Nalamaku Simeona, beoefent de authentieke Hawaiiaanse Lomi lomi massage in de traditie van Aunty Margaret Machado en geeft lezingen en rituelen over Pele de Hawaiiaanse Godin van de vulkanen.
Gerda heeft reizen georganiseerd voor: Paul Liekens (Pyramide energiereizen Egypte) en Helma Vermeulen-Kool (Tempelreizen Egypte), Noud van den Eerenbeemt (Reizen door het land der Katharen), Tom Casey (Chataqua, reizen naar de Hopi, Navaho, Apache, Zuni Indianen in New Mexico en Arizona), Auroville International (Tempelreizen India), Dusty Miller (Reizen door Mystiek Zuidwest Engeland)

Momenteel staan er geen reizen gepland. Deze worden aangekondigd via de nieuwsbrief.  Klik hier om u voor de nieuwsbrief aan te melden.