Messages from Water

Iedereen die een Ho'oponopono training gedaan heeft, weet dat gedachtenvormen de eigenschap hebben zich te manifesteren in de materie. We werken o.a. met Zonnewater, dat ongelimiteerde toepassingen kent en negatieve gedachten en herinneringen kan transmuteren.
Door de Kirlian fotografie kwam een enorme vooruitgang op het gebied van het zichtbaar maken van o.a. emotionele processen.

Tijdens een Ho'oponopono training kreeg ik een boek over een nieuw onderzoek dat gedaan is door de Japanner Masaru Emoto:"Messages from Water."
Flesjes gevuld met water werden bevroren onder dezelfde omstandigheden. De kristallen werden gefotografeerd.
Water van verschillende plaatsen op de wereld werden bevroren. Opzienbarend wat de ijskristallen ons tonen. Maar het onderzoek ging verder. Flesjes met gedistilleerd water werden tussen geluidsboxen gezet. Verschillende muziek geeft verschillende ijskristallen.
Vervolgens werden op identieke flesjes gedistilleerd water etiketjes geplakt met teksten of namen van personen. Ook hier zien we zeer uiteenlopende kristalvormen. Er zijn proeven gedaan op het gebied van resonantie oftewel iets of iemand heeft een bepaalde trilling en deze trilling wordt overgenomen door iets of iemand anders. Na een gebed van een uur door Kato Hoki, priester van de Jyuhouin Tempel ontstond na bevriezing van het water een schitterend kristal met lichtkring.

Wijzelf bestaan voor 70% uit water. Dit wetenschappelijk onderzoek toont aan wat onze of andermans gedachten voor effekt kunnen hebben op ons welzijn. Dit boek, vol met foto's, is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de uitwerking van onze gedachten of woorden op onszelf en onze omgeving.

"Messages from Water"
geschreven door Masaru Emoto
Uitgever HADO Kyoikusha Co., Ltd.
ISBN4-939098-00-1

Messages from Water
Inmiddels is het tweede deel van Messages from Water verschenen. Was het eerste deel al overweldigend, het tweede deel laat ons nog meer zien over wat woorden en gedachten voor invloed hebben op water en eigenlijk op alles en iedereen. Prachtig zijn de voorbeelden van 2 identieke flesjes water die worden blootgesteld aan electromagnetische velden, zoals van TV, computer, microwave en mobiele telefoon. Het ene flesje zonder etiket, het andere met een etiket waarop de woorden 'Liefde' en 'Dankbaarheid' staan. Voor afbeeldingen en veel meer informatie, ga naar www.masaru-emoto.net